Groepsreizen


Wild Alaska. 15 dagen voor € 3575,00
Alaska is het eind van de wereld maar zo mooi.
Route Anchorage, Denali NP, Fairbanks, Chitina, Mccarthy, Valdez, Sutton, Homer, Anchorage.
Tijdens de groepsreis kunnen we genieten in Denali NP van een mooi Wildernistour in een oude schoolbus. Dan door naar Fairbanks. Van Fairbanks vervolgen we onze weg naar Chitina, waar we gaan vliegen met een Bushplane naar oud mijnstadje McCarthy in Wrangler-Saint Elias National Park. Na McCarthy zullen we de route vervolgen naar Valdez, hier maken we een mooie boottour in de Prince William Sound op zoek naar gletsjers..........
>>>> meer informatie
Wild Estland. 8 dagen voor € 1075,00
De uitgestrekte natuur en middeleeuwse hoofdstad van Estland.
Maar liefst 22% van Estland is beschermd natuurgebied. Hier kun je wandelen door moerassen en eeuwenoude bossen, waar je omringd wordt door elanden, wolven, lynxen, bruine beren en ontelbaar veel trekvogels.
Kijk uit over de meren of stap in een kano om de stilte op het water te ervaren en bevers en vleermuizen te zien.
Om je bezoek aan Estland compleet te maken, verken je per fiets het middeleeuwse centrum van de hoofdstad Tallinn, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. >>>> meer informatie
Wandelreis naar Lofsdalen (incl. bezoek aan beren observatiehut). 8 dagen voor € 650,00
In het zuiden van Jämtland/Härjedalen ligt Lofsdalen o.a. bekend om zijn beren in deze streek. Hier maken we dagwandelingen en een mooie wandeling met een locale gids in N.P Sonfjället.
In deze reis zit ook een verblijf in een luxe observatiehut om beren te spotten. Aan het einde van de middag gaan we naar de hut en de volgende ochtend worden we weer opgehaald. Misschien wel met hele mooie foto’s van beren.
>>>> meer informatie.
Wolverine - Slachthuisstraat 37 - 5664 EP Geldrop - Kvk nummer: 52225534
facebook